Let's fall in love and make them hate us.

2012-01-29 kl. 02:40:23
I think the universe is trying to tell me something.

2012-01-28 kl. 23:48:33


Underbart skönt att vara tillbaka i min älskade lilla hemstad.
Läser, skriver, faktagranskar och promenerar. Ingen större skillnad på dagarnas innehåll här mot för där alltså. Det enda som saknas nu är måla och fota. Kändes betydligt lättare där nere. Får se hur det blir här.


Det jag saknar mest är ateljén som låg alldeles intill mig. Där spenderades många sömnlösa nätter.

Mot Boden!

2012-01-25 kl. 10:52:56Ungefär nio timmar kvar av bussresan. Men det spelar ingen roll. Bara jag får komma hem.Andre de Freitas - zombie portraits

2012-01-25 kl. 00:21:00


Imorgon börjar det så kallade livet. Grejt!

F

2012-01-24 kl. 20:17:11


Sömnlösa nätter på grund av dig.


Vad det än är jag har gjort så kan du omöjligt hata mig mer än vad jag hatar mig själv. Din vägran att tala med mig är bland det plågsammaste jag någonsin varit med om. Tortyr. En jävla mardröm.... Orkar inte.

Does it bother me? Yes. Will I ever tell you? No.

2012-01-24 kl. 11:24:53


Packa packa packa packa.
Lords of Dogtown

2012-01-22 kl. 21:51:18På nedervåningen kollas det på nya hyrfilmer från videotoppen. Själv ligger jag här uppe i min säng och kollar gamla favoriter, som vanligt. Det är väl ungefär så hela helgen har sett ut. Jävligt skönt.
Vi har bara varandra

2012-01-20 kl. 17:34:07


Det enda som behövs nu för att min plan ska gå att genomföra är att ni lägger all oro och tvivel åt sidan, tillåter det hela ske och ger mig en chans att bevisa för er att jag går att lita på igen.One more drink and I'll move on

2012-01-20 kl. 16:13:21Efter gårdagens utbrott har jag nu lyckats samla mig och fatta ett lite mer genomtänkt beslut.
Det känns som den bästa utvägen, och att jag äntligen kan bli fri från allt. Ser fram emot att få tillbaka makten över mitt egna liv och återgå till det normala. Slippa känslan av att vara helt fråntagen möjligheten att påverka min egna situation. Nu är det bara att vänta och hoppas på det bästa.Kommer sakna Pamela enormt mycket. Och såklart även Rudo.


By3

2012-01-19 kl. 22:00:06


Jag vägrar från och med nu att delta i eran lilla lek. Den makt ni tror er besitta är inte längre utav värde i detta sammanhang. Jag trodde till en början att ni på allvar brydde er och ville hjälpa. HAH så jävla idiotiskt av mig. Nu gör jag slut med er.  Allt jag gör den närmaste tiden står ni som ansvariga för. Jag påbörjar härmed min alldeles egna lek. En lek som kommer leda till ett helvete för er. Lycka till ;) Puss


Och den här veckan som började så himla bra. Med mörka strömlösa dagar och goda besked.
Det långa samtalet kom idag som ytterligare ett bevis på det ohållbara system som vårat samhälle bygger på.

The seasons have changed and so have we

2012-01-17 kl. 21:02:04Kul att min takfläkt mitt i allt skulle börja snurra och framkalla ett snöfall i form av damm. Ja det är väl kul att den ger ifrån sig livstecken då och då. Men inte nu. Inte idag när jag äntligen tagit mig tid att städa. Inte idag när jag för tredje städningen i rad struntade i att torka av den. Bara för att träpallen har blivit lite väl ostabil för mig att våga stå på. Orkar inte kliva upp ur sängen nu. Den får snurra tills den dör. Skitfläkt. Skitpall! 
Ser verkligen fram emot att vakna upp imorgon under ett tjockt lager damm. Mysigt.

*

2012-01-16 kl. 22:01:26All facklitteratur är hopsamlad, breven i säkert förvar, fullföljda arbeten säkerhetskopierade, pågående projekt klara för nedpackning och oanvänt material uppdelat i ett tjugotal kategorier. Klar för start! Nu väntar Boden.

Ellebellebi

2012-01-16 kl. 20:32:08Snart kommer jag hem. Det blir så mycket lättare när man är två. Jag ska aldrig svika dig igen!
Jag är så jävla tacksam över att den här lilla plutten har vuxit upp till den tjej hon är idag. Grrrrymt stolt över hennes hälsosamma syn på livet. Hon har alltid förvånat mig med sina kloka och vettiga värderingar, ibland till den grad att jag helt glömt bort det faktum att hon faktiskt är SEX ÅR yngre än mig. Hennes låga ålder har dock aldrig påverkat min syn på henne. Jag ser upp till den här lilla plutten, även fast det förmodligen borde vara tvärt om. Hon har alltid haft en beundransvärd förmåga att leva ut sina känslor, vilket enligt mig (som fungerar precis tvärtom) är en ovärderlig egenskap som få besitter. Hon är den som uttryckt sig och låtit känslorna flöda fritt  istället för att bära allt det jobbiga inom sig. Och den här lilla plutten har fått genomlida så himla mycket som normalt är helt främmande för flickor mellan 8-15 år. Saker som hon till största del fått bevittnat och utstå på grund av mig. Det kommer att ta mig en hel livstid, att bli av med den skam och skuld som jag tvingas bära till följd  av det liv jag valt att leva de senaste nio åren. Att den här lilla Ellebellen, trots all skit jag åsamkat henne, ändå är en av de få som står kvar och finns till än idag. Det är ju bara ytterligare ett bevis på vilken underbar liten plutt hon är. Hoppas att alla ni som delar denna tös med mig får och kan se det som jag ser. Och att ni som inte har den turen, förstår att hon inte bara är otroligt snygg utan även jävligt bäst.  MIN Ellebelle! <3


Ett samtal från verkligheten

2012-01-12 kl. 20:45:54Just nu: Ångrar att jag svarade i telefonen. Försöker att le, men det går inte.
Funderar på att ta första flyget mot luleå imorgon. Måste hem. SKA fan hem...
RSS 2.0