You love it, I hate it

2011-01-27 kl. 11:39:43


Saker som verkligen ALLA tycker om och som jag inte alls tycker om, även fast jag gärna skulle vilja..

Festivaler - ser inte tjusningen i att vara äcklig bland en massa andra äckliga människor. Plus att jag inte klarar av stora folksamlingar då det gör mig yr och ger mig paranoida tankar. Och en festivalhelg för mig skulle typ innebära fem månaders planering i förväg då jag annars bara skulle gå omkring och tänka "vad missar jag nu, vad är det som händer där borta? När var det dom skulle spela? Vem var det jag skulle se ikväll?" Usch nej. Festivaler är inte min grej, tyvärr.Knark - Hela världen är inne i en repris utav sextiotalet nu tycker jag att det verkar som. Alla och då menar jag verkligen ALLA drogar. Det är grrrymt inne. Varför hatar jag det då? Jo för att jag är så jävla avis på alla. Jag vill också kunna flumma runt. Ta nån tablett här, dra nån lina där, tända en spliff i någons tvättstuga. Aa, avund.

Tatueringar
- Jag har i många år tänkt tatuera in "I'm sinking in the quicksand of my thoughts." och en massa andra fina saker som Bowie har kommit med. TÄNKT ja. Men nää. Tatueringar är fint på vissa människor. Men inte på mig. Det är helt enkelt inte min stil. Jag tycker att alla har tatueringar idag och det är typ tråkigt.. Men det går nog snart över och då behöver jag inte ångra att jag har en massa klotter på kroppen. För det spelar ingen roll hur mycket den där symbolen eller texten betyder för mig, jag är tråkig och bär det inom mig istället.
Och nääh, vi sprutnarkomaner är inte rädda för nålar.Piercings - Börjar kanske vara rätt ute nu. Men där ett tag var det ju himla inne. Och trots att jag tänkte "nää, fy..." första gången då jag piercade läppen i sjuan så gjorde jag om det kanske fem gånger efter det. Men jag har aldrig behållt den särskilt länge. Det är inte jag helt enkelt. Och nu tycker jag bara att det är äckligt. Lika äckligt som uttöjningar ungefär... Samma här som med tatueringar - passar vissa, men inte mig.

Partyresor - Haha förlåt Frida och alla andra som är så otroligt sålda på detta. Men att i trettio graders värme supa skallen av sig i en veckas tid. Dansa på barer och festa runt i en uppbyggd låtsasvärld gjord enbart för att vi turister ska få den rätta känslan och den optimala upplevelsen på fyllan. Nääh, kan inte se någon tjusning i det. Visst om man tar sig en tur bakom den uppbyggda kulissen för att se lite verklighet och få med sig lite äkta upplevelser hem. Men charterresor är så himla ... fejk?.. ähh, jag tycker bara inte om det. Ge mig istället Paris, London, Amsterdam, Moskva, New York, Tokyo, Aten och Rom. Supa skallen av mig kan jag göra här hemma.Facebook - Okej jag måste börja med att erkänna att jag faktiskt satt på facebook där ett tag. 2007. Sedan dess tycker jag bara att det har gått utför och folk lever ett liv på facebook som inte ens var möjligt att göra på Lunarstorm. Jag vill ha tillbaka internetvärlden så som den var då. Alla visste inte allt om alla och alla brydde sig inte heller i alla. Jag tänker bara, vad fan kommer sen? Går det att bli mer egocentriska och självupptagna än vad folk är idag? Tror folk på allvar att andra bryr sig ett dugg i vad de gör just nu i detta nu (eller för 3 min sedan)...... Jag tycker synd om dagens ungdomar och tackar gud för att jag föddes på åttiotalet.Folklig musik - Det är väl mer bara en dålig vana jag har. För att om ett band eller en musiker som jag tycker om eller avgudar blir populär och börjar synas mer och mer i media och folk i min omgivning också börjar avguda de så sätter jag armarna i kors och slutar att tycka om de. Det är så jävla töntigt, jag vet. Men jag vill ha min musik ifred. Och när mina idoler förfolkligas så dissar jag de. Som tur är har jag fått ha Bowie så pass mycket ifred att jag fortfarande kan säga att jag älskar honom. Men om jag hade levt på den tiden då han var som störst så är jag inte så säker på att jag hade tyckt om honom.. Och nu innan jul när jag var på storheden och handlade julklappar så stannade mitt hjärta när jag i ett skyltfönster såg en t-shirt med "David Bowie" tryckt på bröstet och en massa bilder på honom.. Jag sprang in i affären och skrek "Säg inte att tröjan i skylten med DB är till salu?!" hon i kassan fattade ingenting men sedan visade det sig att jo, den var till salu. Om jag hade haft nog med pengar hade jag nog köpt alla men jag nöjde mig med en.. Bara en sån grej skär i hjärtat på mig, att någon som inte ens vet vem han är ska gå omkring med min största idol på bröstet. Men Bowie är någon jag kommer hålla kvar vid livet ut. FUCK ER om ni börjar tycka om honom alltså....... Hoffmaestro, The Beatles och Eminem är exempel på såna som har blivit för poppis för min smak och som jag därför gett upp.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0