Allergi

2009-11-18 kl. 23:27:53Jag tål inte:
->Töjning av hål i öron. Tycker bara det är allmänt äckligt och fult. Förstår inte vitsen.
->Alla som tror att de är "stora" bloggare och skriver saker i stil med "Hej alla söta läsare" "Förlåt för dålig uppdatering, jag ska skärpa mig" "Idag ska jag blablabla... vad ska ni hitta på idag då kära läsare?" Jaa, listan går att göra hur lång som helst..
->Modeslavar som tar på sig vad som helst bara för att det är "inne", som ratar någonting ena månaden för att sedan stolt bära det den andra då det har blivit modernt, som byter stil varje år till den stil som är inne. Ytligt, dyrt och tråkigt.
->Att det nu är så inne att ha just det - en egen stil. Liksom att alla intalar sig själv att de är så himla orginella. De enda som är det på riktigt är de som inte försöker. De som försöker som mest just nu är ju modeslavarna, just för att det är så himla inne. Det blir bara jobbigt när alla går omkring och tror att de är speciella. Och visst, alla är vi unika varelser men nu pratar jag om klädstil och stil i allmänhet, musik och sånt.
->Folk som hittar på saker för att verka lite mer intressanta, häftiga eller ibland bara för att ha någonting att prata om. Alla ljuger någon gång. Men ibland går det till överdrift.
->Alla dessa "snackare" som jag skrev om här.
->Bortskämda snorungar som tjurar ihop då de inte får som de vill.
->Elaka människor som är det utan grund. Jag kan vara elak, men aldrig utan anledning och aldrig mot någon som jag inte känner. Jag är liksom aldrig elak enbart för att såra någon annan. Det är bara hemskt. Finns dock allt för många idioter som uppenbarligen mår bra utav att klanka ner på andra och som alltid ska lägga sig i andras liv även fast de knappt vet vad personen heter.
->Griniga personer som aldrig är nöjda med någonting. Hur orkar man gnälla sig igenom livet?
->Konstant lyckliga personer. Visst, de kan inte rå för att de är lyckliga men ibland undrar man ju om de ens lever i samma värld som oss andra. Det går inte att vara glad och överlycklig hela jävla tiden, det bara går inte.
->Kärleksfulla, äckligt gulliga och såklart nykära par. Alltså allt i ett. Då det blir sådär överdrivet gulligt och romantiskfilm-aktigt. Då de håller räkningen på exakt hur många dagar de har varit tillsammans, tror att ingen har det de har, aldrig kan sluta hålla handen, inte kan göra någonting utan den andra och om de är utan varandra så pratar de bara om hur kär de är och hur bra de faktiskt har det. Det gäller nog mest tjejer men jag har även träffat endel killar som är precis lika töntigt kära. Suck.
->Dagens 10 till 15-åringar.
->Nutidens julkalendrar som jag skrev om här.
->Föräldrar (oftast mammor) som vill vara deras barns bästa kompisar. En mamma är en mamma liksom.. Det finns läskigt många tjejer som kläcker ur sig "min mamma är min bästis"
->Alkohol. Jag tycker att alkohol borde förbjudas, på riktigt. Och min vanliga åsikt att Cannabis borde legaliseras den står jag fast vid.
->Epatraktorer. Behöver inte säga varför jag inte tål de.


Nu orkar jag ärligt talat inte gnälla på mer saker. Jag gör nästan mig själv på dåligt humör..

 


Kommentarer
Postat av: marre

Jag gillar din lista... är många punkter jag håller med om!

2009-11-19 @ 13:40:26
URL: http://maaarre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0