Jag vill bort, bort härifrån

2009-03-10 kl. 03:35:27


Bara för ett tag, några dagar eller så. Jag vill resa. Typ åka bil eller något i den stilen. Se världen passera utanför fönstret, snabbt snabbt, ungefär så som livet passerar framför ögonen på oss utan att man hinner med. Bara åka, utan något mål. Sedan stanna och sova på slumpmässiga hotell som luktar konstigt och har rolig inredning men ändå den underbaraste frukostbuffén man kan tänka sig på morgonen. Inget exklusivt, bara enkelt och sparsamt men ändå unikt på samma gång.
Jag vill bort, bort härifrån. Bort från verkligheten ett tag. Varsomhelst, bara någonstans.
Jag vill ha sommar. Packa bilen och bara åka. Åka långt bort och bara åka. Inte stanna fören landskapet omkring skriker åt mig att göra det, att stanna och njuta ett tag.
Sommar sommar sommar. Ge mig denna underbara årstid, och gör det nu snälla! Sommar. Åh jag älskar det ordet. Det är så mycket mer än bara benämningen på en utav fyra årstider. Sommar är gröna ängar, lukten utav nyslaget gräs och ljudet utav vatten som kluckar mot land och vinden som susar genom skogen.
Sommar är smattrande regn på plåttak, sprakande brasor i öppna spisar och en vedeldad bastu nära vattnet för nattliga dopp i havet. Sommar är att gå barfota, fisketurer utan agn, långa cykelutflykter, saftkalas och jordgubbar med grädde. Sommar är solblekt hår, skrubbsår, pigmentförändringar, insekter och pollen. Sommar är frihet, energi, liv och inspiration.Ikväll har jag, Petra och Elin suttit och pratat om resor som vi vill och ska göra. Det fick mig att längta så otroligt mycket till sommaren och efter att få åka härifrån ett tag. Jag vill ha sommar nu. Vinter är mysigt det också, men nu tycker jag att det räcker faktiskt.
Kommentarer
Postat av: Sandra

följ med mig till USA i stället!! :)

2009-03-10 @ 13:35:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0